Dating site for handicappede


dating site for handicappede

Er et niche dating site for folk med både fysiske og skjulte handicaps.
Datingsiden henvender sig som sagt til handicappede, men når man ser sidens layout og funktioner, er det ikke til at se forskel fra en seksuel sundhed klinik auckland ganske almindelig datingside.
På chatten Hilsen, føler du dig generet her på siden, kan du skrive til ULF KLIk HER.
Anser alt i alt for at være et godt bud på et niche dating site til en gruppe med særlige behov.
Kan vælge One Night Stand og Sexpartner.09.00 -.00 fredag.Derudover har man en Gæstebog/Wall, som er tilgængelig for alle - både for dine egne statusopdateringer og kommentarer fra de andre medlemmer.Til gengæld har sitet en forholdsvis stor medlemsaktivitet med Blogs, Debat og Afstemninger.Som det ofte ses på niche dating sites, er der et meget begrænset medlemsantal. .Designet på er meget enkelt og ret anonymt.Siden tilbyder masser af spændende features som.eks.Kan godt anbefales at kigge på, mest af alt fordi der ikke er mange andre datingsider der henvender sig til handicappede, så mulighederne er ikke så store.
Det er dog muligt at se hvilke profiler som er online.
Du kan imidlertid kontakte sitet nemt og hurtigt via en permanent sticky Feedback-formular.Den samlede kontaktinformation fremgår kun af Brugervilkårene.Der er mange former for skjulte handicaps.Velkommen til Her kan du finde dine nye venner, en kreste, eller bare en at snakke med.Sitet har en udtalt erotisk afdeling, men du kan også søge kærlighed og venskab her.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap